Hoe zit het met de beveiliging

Uiteraard zijn jouw gegevens beveiligd opgeslagen bij Savecrypto.com! Zo goed zelfs dat het voor ons niet mogelijk is jouw wachtwoorden en pincode te achterhalen!

Hoe werkt de beveiliging

We zullen de grote lijnen van de beveiliging uitleggen aan de hand van de onderstaande stappen:

  • Je voert je gegevens in, waaronder je wachtwoord.
  • In je browser wordt mbv javascript jouw wachtwoord versleuteld met jouw pincode
  • De versleutelde gegevens worden via het internet naar onze beveiligde server gestuurd.
  • Wij versleutelen de gegevens nog een keer met onze persoonlijke digitale beveiligings sleutel
  • De versleutelde gegevens worden in de beveiligde database opgeslagen.

Kan het geen kwaad dat jullie de werking hier neerzetten?

Nee dat kan geen kwaad, voor het kraken van de wachtwoorden zijn de verschillende sleutels en uw pincode nodig. Zonder deze gegevens kan een eventuele kwaadwillende niet bij uw gegevens.

Maar als iemand uw inlogwachtwoord en naam heeft, samen met uw pincode hebben ze uiteraard wel toegang toe uw gegevens. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als er op uw computer spyware staat of als iemand mee kijkt over uw schouder bij het inloggen. Hier kunnen wij uiteraard niet tegen beveiligen.

Tip: Zorg voor goede antivirus en anti-spyware software

Hoe zijn jullie beveiligd tegen een brute-force attack?

Bij een bruteforce attack probeerd een hacker in te loggen door verschillende combinaties wachtwoorden te proberen. zo probeert hij bijvoorbeeld eerst jan1 en daarna jan 2, net zo lang totodat hij het juiste wachtwoord heeft. Sommige servers kunnen miljoenen pogingen per seconden aan. Onze server geeft bij een fout wachtwoord pas na 3 seconden weer dat het wachtwoord niet klopt. Ook bij het invoeren van een goed wachtwoord is een vertraging van een paar seconden ingebouwd.

Tip: Neem een lang wachtwoord!

Hoe zijn jullie servers beveiligd

Op de details van de beveiliging van onze servers kunnen wij niet ingaan, we zouden eventuele kwaadwillende hier een klein voordeeltje mee kunnen geven. Uiteraard zorgen wij dat de software op onze server up-to-date is en gebruiken we zeer lange beveiligingssleutels. Dit gaat een klein beetje ten koste van onze preformance, maar veiligheid staat voorop!

Privacybeleid | Contact | Algemene Voorwaarden | Zodra je je inschrijft ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.